Bespaar ruimte met een wasmachine en droger tussenstuk

Published on: 18/10/2023 Author: amber

Ruimte in je huis is kostbaar, vooral in woningen met beperkte oppervlakte. Het stapelen van je wasmachine en droger is dan ook een praktische oplossing die je huishouden een stuk efficiënter maakt. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de trillingen en stabiliteit van deze zware machines. Om je wasmachine en droger veilig op elkaar te plaatsen is het dan ook aan te raden om een tussenstuk te gebruiken.

Veilig je wasmachine en droger op elkaar plaatsen

Vanwege het gewicht van de machine en de trillingen die optreden tijdens het centrifugeren, is het niet veilig om een wasmachine bovenop een droger te plaatsen. Dit kan aanzienlijke schade aan de droger veroorzaken, of erger, de zware machine kan van de droger vallen. Als je te maken hebt met beperkte ruimte in je washok, is het veiliger om je droger bovenop de wasmachine te plaatsen, deze is namelijk een stuk lichter. Toch bestaat er nog steeds risico op valpartijen en ongewenste schade als gevolg van het schudden van de apparaten. In dergelijke situaties is het dan ook raadzaam om een tussenstuk voor de wasmachine en droger te gebruiken. Met zo’n tussenkader, of ook wel “stapelkit” genoemd, beperk je het risico op ongelukken.

De kasten van Wastoren zijn speciaal ontworpen om je wasmachine en droger 100% veilig op elkaar te plaatsen. Een tussenstuk zit dan ook automatisch inbegrepen in onze wasmachinekasten.

Plaats je droger boven op je wasmachine met een Wastoren kast

Wastoren is in het leven geroepen om je wasmachine en droger veilig en elegant op elkaar te stapelen. Onze speciale wasmachinekasten maken het eenvoudig om een “toren” van je apparaten te creëren en zijn geschikt voor bijna alle wasmachines en drogers. De kast fungeert als ombouw rondom je wasmachine en is vervaardigd uit hoogwaardig plaatmateriaal van 22 mm dik. Een stevig tussenstuk is ingebouwd in de wasmachinekast, waardoor je de droger veilig op hoogte kunt plaatsen. Dankzij onze doordachte kastconstructie ondervindt de droger geen hinder van de trillingen van de wasmachine. Om 100% veiligheid te waarborgen, is er aan de voorzijde van het tussenstuk een kiepzekering geïnstalleerd, zodat je er zeker van kunt zijn dag de droger niet uit de kast kan vallen. Bovendien bieden wij muurbeugels om de kast aan de wand te bevestigen, voor extra stevigheid en stabiliteit. Wat onze toewijding aan veiligheid onderstreept, is dat Wastoren het TÜV-certificaat heeft ontvangen, waarmee we aantonen een van de veiligste opties in heel Europa te zijn.

Naast veiligheid, zorgt Wastoren ook voor extra gemak. Het tussenkader fungeert als een lade die uitschuifbaar is: ideaal is om je wasmand op te plaatsen tijdens het laden en lossen van de droger, of als extra werkruimte voor het opvouwen van de was.

Newest blogs

View all our blogs